0456008506

DPF HUOLTO
HIUKKASSUODATTIMEN PESU HINNASTO:

EURO 220    EURO 5 250€     EURO 6 350€
Hinnat sisältävät alv 24%. Hinnat eivät sisällä irroitus- ja asennustyötä.

Hiukkassuodatin (DPF) huolto Tampereen seudulla, Kangasalla. 

Autofit Pikohuolto on erikoistunut hiukkassuodatin huoltoihin. Hiukkassuodattimen vaihto on yleensä kallis toimenpide. Vaihdon sijaan, hiukkassuodatin pestään ja huolletaan ja näin saadaan aikaiseksi suuria säästöjä. Jotkut toimijat ehdottavat myös hiukkassuodattimen poistoa, mutta se on AINA laiton toimenpide ja johtaa mm. katsastuksessa auton hylkäämiseen ja ajokieltoon.HIUKKASSUODATTIMEN TOIMINTA


Päästöjenvalvontajärjestelmässä oleva regenerointi-toiminto, jonka tarkoituksena on polttaa suodattimeen kertyneet hiukkaset ei useinkaan pääse käynnistymään johtuen liian lyhyistä ajomatkoista, liian matalasta pyörintänopeudesta sekä liian alhaisista lämpötiloista.

Vaikka regenerointi toimisikin ajon aikana tai se pakotettaisiin päälle diagnostiikan kautta, se ei kuitenkaan puhdista suodatinta täysin. Regenerointi ainoastaan polttaa osan nokipartikkeleista pois mutta suodattimeen kertyy silti tuhkaa, joka ei pääse poistumaan suodattimesta ja suodatin ajan myötä menettää virtauskapasiteettiaan ja tukkeutuu.

Carbon Clean DCS-16 järjestelmällä tukkeutuvat suodattimet voidaan puhdistaa irrallaan nopeasti ja tehokkaasti vain murto-osalla suodattimen vaihdon kustannuksista.

Kysy tarjous DPF-huollosta