Ohita navigointi

Hiukkassuodattimien huolto markkinoiden edistyksellisimmällä huoltolaitteistolla Tampereen seudulla

Ota yhteyttä

Autofit Pikohuolto tekee hiukkassuodattimien huoltoa markkinoiden edistyksellisimpää huoltolaitteistoa käyttäen. Autokorjaamomme sijaitsee vain 15 minuutin matkan päässä Tampereelta, aivan Kangasalan keskustassa, Lahdentien kupeessa. Ajan hiukkassuodattimen huoltoon voit varata helposti ympäri vuorokauden autokorjaamo.fi-sivulla!

Hiukkassuodattimien huollot oikeaoppisesti

Autofit Pikohuolto on erikoistunut hiukkassuodattimien huoltoihin. Hiukkassuodattimen vaihto on yleensä kallis toimenpide. Vaihdon sijaan hiukkassuodatin pestään ja huolletaan – näin saadaan aikaiseksi suuria säästöjä. Jotkut toimijat ehdottavat myös hiukkassuodattimen poistoa, mutta se on AINA laiton toimenpide ja johtaa muun muassa katsastuksessa auton hylkäämiseen ja ajokieltoon.

 

Hiukkassuodattimen huollot ja pesut:

EURO, 220 €

EURO 5, 250 €

EURO 6, 350 €
Hinnat sisältävät ALV 24 %. Hinnat eivät sisällä irrotus- ja asennustyötä.

Lähetä suodatin meille

Huollamme myös irralliset suodattimet. Näin asennustyön osuus jää pois huoltohinnasta ja veloitamme vain pesun. Suodattimen voit lähettää meille esimerkiksi Matkahuollon kautta. Laskutamme matkahuollon bussiennakolla.

 

Mikäli sinulla on kysyttävää suodattimen lähettämisestä, ota meihin yhteyttä!

Yhteystiedot

Hiukkassuodattimen toiminta

Päästöjenvalvontajärjestelmässä oleva regenerointi-toiminto, jonka tarkoituksena on polttaa suodattimeen kertyneet hiukkaset, ei useinkaan pääse käynnistymään johtuen liian lyhyistä ajomatkoista, liian matalasta pyörintänopeudesta sekä liian alhaisista lämpötiloista. Vaikka regenerointi toimisikin ajon aikana, tai se pakotettaisiin päälle diagnostiikan kautta, se ei kuitenkaan puhdista suodatinta täysin. Regenerointi ainoastaan polttaa osan nokipartikkeleista pois, mutta suodattimeen kertyy silti tuhkaa, joka ei pääse poistumaan suodattimesta. Tällöin suodatin ajan myötä menettää virtauskapasiteettiaan ja tukkeutuu.

 

Carbon Clean DCS-16 -järjestelmällä tukkeutuvat suodattimet voidaan puhdistaa irrallaan nopeasti ja tehokkaasti vain murto-osalla suodattimen vaihdon kustannuksista.

 

Lue Aamulehden artikkeli hiukkassuodattimen huollosta!