Teemme tuulilasien vaihdot ja korjaukset onnistuneesti Tampereen seudulla

Ota yhteyttä

Kun tarvitset tuulilasin vaihtoa Tampereen seudulla, käänny Autofit Pikohuollon puoleen! Palvelemme asiakkaita Kangasalla, vain 15 minuutin matkan päässä Tampereelta. Korjaamme ja vaihdamme kaikenmerkkisten autojen lasit. Teemme tarvittaessa myös tutkien kalibroinnin tuulilasin vaihdon yhteydessä.

 

Olemme valtuutettu Glassdrive-asentamo ja -jälleenmyyjä. Glassdrive on täyden palvelun autolasiketju. Tuodessasi autosi Glassdrive-asentamoon, saat kokonaisvaltaista ja taatusti laadukasta palvelua.

 

Meiltä saat myös hiukkassuodattimien huollot ja monipuoliset huoltopalvelut, jotka tarjoamme kilpailukykyiseen hintaan. Ajan autokorjaamollemme voit varata autokorjaamo.fi-sivulta!

Korjauta pienestikin rikkoutunut tuulilasi nopeasti

Jo pienestikin rikkoutunut tuulilasi on syytä korjauttaa alan ammattilaisella mahdollisimman nopeasti. Pienestä säröstä tuulilasin pinnassa voi ennen pitkää tulla suurempi halkeama, joka alkaa hyvin nopeasti haitata ajoturvallisuutta.

 

Ammattitaitoisina tuulilasien asentajina tarkistamme ensin, onko pelkkä tuulilasin korjaus riittävä toimenpide vai joudummeko vaihtamaan lasin. Niin tuulilasin vaihto kuin korjauskin onnistuu meiltä käden käänteessä.

 

Tuulilasin korjauksen kustannukset saat yleensä takaisin vakuutuksessa – meiltä saat apua myös vakuutuspaperitöissä. 

Olemme tarkan työn tekijöitä ja palvelemme aina asiakaslähtöisesti

Laatukuvake

Siisti työn jälki

Kun teetät tuulilasin korjaus- tai vaihtotyöt meillä, voit olla varma siististä lopputuloksesta.

Asiakaslähtöisyyskuvake

Asiakaslähtöisyys

Pyrimme aina ensisijaisesti korjaamaan rikkoutuneen tuulilasin, sillä korjaustyöt ovat edullisempia kuin tuulilasin vaihto.

Tarkkuuskuvake

Tarkkuus

Teemme tuulilasin ja muiden autolasien korjaukset ja vaihdot äärimmäistä tarkkuutta noudattaen.

Turvallisuuskuvake

Sekurit Partner

Olemme Sekurit Partner -kumppani, mikä tarkoittaa sitä, että meillä autosi lasit vaihtaa taatusti osaava ammattilainen, parhaita työkaluja ja tekniikoita käyttäen.

Tuulilasi on olennainen osa autosi korirakennetta

Tuulilasi on olennainen osa autosi korirakennetta. Jopa yli kolmannes autosi korirakenteesta voi olla tuulilasin varassa. Tästä syystä lasista kannattaa pitää hyvää huolta. Tuulilasi vaikuttaa myös turvatyynyjärjestelmän toimintaan ja autosi aerodynamiikkaan, joka puolestaan vaikuttaa polttoaineen kulutukseen.

 

Kerromme mielellämme lisää tuulilasin vaihdosta ja korjaustöistä, joista meillä on jo pitkä kokemus ja laaja ammattitaito.

Ota yhteyttä