Työpaikkailmoitus 5.2.2024

 

Sinä tunnollinen ja ammattitaitoinen automekaanikko!
Hae meille töihin!

 

Autofit Pikohuolto on Kangasalla toimiva autokorjaamo. Olemme palvelleet asiakkaitamme vuodesta 2017 Lahdentien kupeessa. Kuulumme lisäksi Glassdrive-tuulilasiketjuun.

 

Etsimme tiimiimme korjaamoalan ammattilaisia. Työhön kuuluu mm. huollot, korjaukset, vikadiagnostiikka, tuulilasin vaihdot ja muut huoltotoiminnot. Samassa tilassa toimii myös Pikopesu, jossa mm. pinnoitamme ja fixaamme autoja.

 

Hakijalta arvostamme työkokemusta alalta. Sitä ei tarvitse välttämättä olla vuosia, mutta tietotaito ajoneuvotekniikasta tulee olla riittävä. Sinun ei tarvitse osata kaikkea, mutta arvostamme kokemusta eri osa-alueilta. Näitä on esimerkiksi tuulilasien vaihdot tai vaikka merkkituntemus jotain automerkkiä kohtaan. Räätälöidään hommat osaamisen ja mielekkyyden mukaan!

 

Tarjoamme:

- Uudehkot ja siistit työtilat
- Joustavat työajat (mm. työaikapankki)
- Kilpailukykyinen palkka sovitaan ammattitaidon ja kokemuksen mukaan. (€ 2 500–3 500 €/kk). 
- Rekrytointibonus: 400 € koeajan jälkeen ja 400 € kun työsuhde on kestänyt 1 vuoden.  

 

Ota reippaasti yhteyttä ja liity tiimiimme!

PAIKKA TÄYTETÄÄN OIKEAN HENKILÖN / HENKILÖIDEN LÖYDYTTYÄ.

 

Yhteydenotot:
Toni Saarimäki
040 537 9145
toni@tonintaksi.fi
asiakaspalvelu@pikohuolto.fi


Rääkkölänpolku 9
   36200 Kangasala

avoinna ma-pe 8-17

Autofit Pikohuolto on valtuutettu autokorjaamo Kangasalan keskustassa, vain 15 minuutin matkan päässä Tampereelta. Olemme erikoistuneet hiukkassuodattimien huoltoon, joita teemme markkinoiden edistyksellisimpää laitteistoa käyttäen. Meiltä saat myös laadukkaat huoltopalvelut edulliseen hintaan. Valtuutettuna Glassdrive-asentamona teemme myös tuulilasien korjaukset ja vaihdot asiantuntevasti ja nopeasti.

 

Panostamme luotettavaan ja asiakaslähtöiseen palveluun!

Ajan autokorjaamollemme voit varata puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä oheisen yhteydenottolomakkeen. Varauksen voit tehdä myös autokorjaamo.fi-sivulla.

 

Nähdään autokorjaamollamme!

Rääkkölänpolku 9

     36200 Kangasala

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.